Update over Milkshake!

17 juli 2024 11:43

Milkshake, onze mysterieuze jonge meid, is jullie ontzettend dankbaar voor alle donaties die jullie hebben gedaan in de hoop er achter te komen waarom zij in de conditie is waarin zij is gevonden. Behalve bloedonderzoek is er een spierbiopt afgenomen én een ct-scan gemaakt maar hieruit zijn geen afwijkingen naar boven gekomen. Het vermoeden is nu dat zij een zeldzame autoimmuunziekte heeft waarvoor zij nu medicatie krijgt.

Wij kennen Milkshake als een ontzettend lief en zachtaardig poesje die steeds vaker haar speelse kanten laat zien en bewijst dat zij echt nog plezier heeft, geniet wanneer ze lekker op schoot ligt en zich als een volwaardig poesje gedraagt. Beter worden zal ze niet meer en heel oud worden ook niet maar Milkshake is het allemaal dubbel en dwars waard om de tijd die zij nog kan hebben zo mooi en liefdevol mogelijk door te brengen. Zij geeft niet op dus wij ook niet. 

We verwachten dat zij nog sneller en beter op knapt in een lief gastgezin met het liefst wat medische kennis. Alleen moeten we deze nog zien te vinden... Heb jij daar de tijd en ruimte voor mail dan naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl