Streefbedrag behaald

Draag jij bij aan de medische kosten van Keysha?

Opgehaald

2.150
101% bereikt van het totaalbedrag € 2.115
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Het zit onze Keysha allemaal niet mee. Ze kwam bij ons binnen met zwaar overgewicht waardoor ze bijna niet kon lopen. Ze had ook een baarmoeder ontsteking waardoor haar baarmoeder verwijdert moest worden. Helaas gaat het herstel van de operatie niet voorspoedig. Haar hechtingen waren los geraakt waardoor haar darmen ‘los’ in de buik kwamen te liggen,wat natuurlijk erg pijnlijk is.

Inmiddels is ze binnen 2 weken al 3 keer geopereerd omdat het steeds mis gaat, en staan ook de dierenartsen met hun handen in het haar over waarom het steeds niet wil herstellen. We gaan nu bijna dagelijks met haar langs de dierenarts voor controle omdat we bang zijn dat het weer mis gaat.

Je kunt je voorstellen dat al deze operaties en controle afspraken erg veel kosten bij elkaar, ondanks dat wij gelukkig bij sommige dierenartsen korting krijgen. 

En de kosten blijven oplopen, daarom vragen wij jullie om hulp! Wil jij ons helpen met een bijdrage voor de dierenartskosten? Elke bijdrage die gemist kan worden voor onze Keysha is ontzettend welkom! Namens ons en Keysha alvast bedankt! 

Draag jij bij aan de oplopende medische kosten voor Keysha?